Strömstads Museum

Kom åt härliga upplevelse i Strömstad

Glöm inte Strömstad marknad som kommer gå av stapeln 27-28 augusti. Den årliga marknaden kommer bjuda på härliga försäljningsbord där lokala säljare slår upp sina portar och säljer sina härligheter. Öppettiderna för marknaden är mellan 10.00 till 16.00. Strömstad marknad är en ideell förening som består av representanter från IFK Strömstad, Strömstad Roddklubb och Strömstad Tennis. Marknaden utfärdas varje år, en gång i slutet av maj och en gång i slutet på augusti – marknaden brukar vara enormt populär.

 

Förutom att påminna om Strömstad marknad som snart tar plats tänkte vi tipsa om Kust Event för alla som är intresserade av att anordna gruppaktiviteter i Strömstad. Här erbjuds event för såväl boende i Strömstad och för företag som vill besöka staden – då ingår även boende och logi i upplevelsepaketen.

Det finns nämligen ett företag vid namn Kust Event som kan hjälpa till när det kommer till att arrangera lösningar i staden. Vad sägs som skärgårdsturer med mat, logi eller skadjurskvällar i sjöbodsmiljö? Dykning, femkamp, dryck och matprovning eller varför inte åka på en härlig fisketur? Man kan utnyttja turerna till konferenser, företagsmiddagar med mera. Kust Event kan hjälpa till med att arrangera bröllop, gruppturer med mera. Kust Event hjälper till att sy ihop ett helt paket med boende och passande aktiviteter – allt efter ert sällskaps önskningar. Skärmklipp

 

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *