Strömstads Museum

Strömstad camping

camping2camping1

Ibland behöver man inte åka långt för att hitta en fantastisk semesterplats. Här i Strömstad kan vi briljera med vår Strömstad camping som passar hela familjen, om så för en helg, ett lov eller några veckor på sommaren.

 

Strömstad camping är en lugn och naturnära camping i en härlig bohuslänsk omgivning. Servicehuset på campingen byggdes om 2013 och erbjuder nu fräscha utrymmen för toaletter, duschar, tvättrum och i köket. Här finns en liten butik på campingen som erbjuder nybakta bullar, en extra tandborste, tältpinnar och annat som kan vara bra när man campar. Med en behjälplig personal kommer du få hjälp med guidning, kartor och få annan relevant information du kan tänkas behöva.  Campingen ligger nära Strömstads centrum där du kan äta på flotta restauranger, shoppa loss eller ta en mysig fika. Campingen har även nära till ett dopp i havet om vädret tillåter. Det finns flera olika boendetyper, stugor, campingplatser för husvagnar, husbilar som man i förtid kan boka. Man kan också boka direkt i receptionen om tanken skulle komma spontant.

Det finns faktiskt ett helt område, 300-området, som är för alla drop-in gäster. Dessa platser kan man alltså inte boka i förväg.

Känner man för att tälta istället för att bo i husvagn eller hyra stuga kan man självklart göra det på campingens tältområde.

På sommaren är det underbart vacker omgivning och barnen kan springa och leka vid badplatsen. Men man ska veta att campingen har öppet året runt, inte behöver man fint väder för att man ska kunna ha en mysig helg i stuga med varm choklad och roliga aktiviteter på schemat.

För mer information om Strömstad camping tryck här.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *