Strömstads Museum

Strömstad SPA

SkärmklippSkärmklipp

Om man funderar på en bra födelsedagspresent, studentpresent eller en annan sommargåva är ett presentkort en idé. Det är alltid uppskattat att få ett presentkort till ett Spa, oavsett ålder eller kön.

I Strömstad har vi ett fantastiskt Spa, Decléor Aroma Spa som på hela 2000 kvadratmeter kan få oss 100% avslappnade med hjälp av saltvattenspool, ångbastu, snötunna, finsk sauna och en utomhusjacuzzi där man blicka ut över havet. Spaområdet har öppet varje dag mellan 07- 21 och är du hotellgäst behöver du inte betala någon entréavgift.

Vill man njuta ännu lite till kan man unna sig en skön behandling. Här nedan kommer ett exempel på en av de möjliga behandlingarna som erbjuds till ett bra pris:

Aroma Spa Ritual

En 45 minuters basturunda där det ingår vård av ansikte och kropp med fina ingredienser. Du inleder med ett uppfriskande fotbad innan den finska ångbastun. En äventyrsdusch innan ångbastu för en avkylning i snö, tecaldarium, fotbad sedan jacuzzi och avslutningsvis en vilostund på relaxdäcket. Det innehåller både ansiktsrengöring, ansiktsvatten, duschgel och peelingduk, kroppspeeling, dagcream, bodymilk med mera.

Det här paketet kostar från 295 kronor / person

Det finns även spapaket för en förmånlig spaupplevelse anpassad för vänner, par eller om man vill kombinera spa med golf eller cykling. Det är otroligt avkopplande paket med hotellövernattningar goda middagar och spaupplevelser som bjuder på det lilla extra. Ett perfekt avbrott från vardagen under stressiga tider eller för under kvalitetstid med kärleken.

Strömstad SPA

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *