Missa inte sommarens evenemang

ström

Nu är det sommar och sol, åtminstone en del av dagarna. Juli är här och det finns massor att se och göra i vårt vackra Strömstad.

12/7 bjuds det på en stor adrenalinkick på paintball!
12/7 bjuds det också på en härlig allsångskväll i stadsparken med trevlig musik och humoristiska inslag.

12/7 Anders von Hoffsten spelar live med fri entré, soulsångaren är även musikskrivare och har arbetat med  artister som Amanda jensen och Britney Spears och Backstreet boys.

Allt det här händer tisdagen 12 juli. Vill man läs mer om eventen kan man göra det här. Vi ville bara påminna om att det finns massor att se och göra under hela sommaren under olika kategorier för olika åldrar.  I veckan bjuds det även på mer musik med fri entré och det finns intressanta föreläsningar.

Passa på att njut av allt roligt som sker omkring oss – Det finns inget dåligt väder, bara dålig kläder,